Gal Gadot kertoi yllättävästä puhelusta – saa tähden Walk of Famelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gal Gadot on yksi kuuluisimmista naistähdistä, joka on näytellyt monissa toimintaelokuvissa vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin. Viimeisimpänä työnään Gadot toimi tuottajana ja näyttelijänä Heart of Stone -elokuvassa.

Nyt Gal Gadot julkaisi hänen Instagram-kanavallaan iloisen uutisen, jossa hän kertoi saaneensa juuri kuulla, että hän tulee saamaan oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Fame -kadulle. Hänen miehensä Yaron Versano oli soittanut naiselle kesken hänen promokiertueensa ja kertonut, että hän oli saanut puhelun israelilaisen lehden toimitukselta. Sieltä oli soitettu ja onniteltu miestä siitä, että hänen vaimonsa on saamassa tähden Walk of Fame -kadulle.

Mies oli ihmeissään soittanut vaimolleen, joka oli ottanut yhteyttä tiedottajaansa. Tiedottaja oli vahvistanut lopulta ilouutisen Gal Gadotille, että hän on todella saamassa oman tähden. Tähti tullaan paljastamaan juhlallisessa seremoniassa vuonna 2024.