Alexi Laihon leski uusiin naimisiin – käyttää yhä kitaristin sukunimeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Children of Bodom -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut kitaristi Alexi Laiho menehtyi taannoin 41-vuotiaana vuosi sitten. Hän oli ennen kuolemaansa kärsinyt pitkään terveysongelmista. Alexi Laihon viimeisin puoliso, australialainen Kelli Wright-Laiho, on mennyt nyt uudestaan naimisiin.

Kelli Wright-Laihon avioliitto suomalaisen kitaristin kanssa ei ollut virallinen, koska Laiho oli edelleen paperilla naimisissa amerikkalaisen Kimberly Gossin kanssa. Australialainen kaunotar meni naimisiin Daniel Kucharskin kanssa ja liitosta on kerrottu sosiaalisessa mediassa. Uuden miehen taustoista ei tiedetä juurikaan, eikä hän ole entuudestaan julkisuudesta tuttu.

Alexi Laihon uurnan lasku Malmin hautausmaalle viivästyi peräti vuodella. Uurnaa ei voitu laskea ennen Kimberly Gossin lupaa. Kelli Wright-Laiho olisi niin ikään halunnut osallistua uurnan laskemiseen, mutta ei saanut matkustuslupaa Australian viranomaisilta koronataudin vuoksi. Kiistat on kuitenkin saatu sovittua sittemmin Alexin sisko Anna Laihon mukaan. Katso kela somesta tästä.