Ohhoh! Valkoisesta talosta löydettiin pussi kokaiinia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen salainen palvelu on aloittanut tutkimuksen Valkoisesta talosta löydetyn kokaiinin vuoksi. Alustava kenttäkoe osoitti, että hallinnollisesta rakennuksesta löydetty valkoinen jauhe oli kokaiinia, mutta viranomaiset lähettivät näytteen laboratorioon lisätutkimuksia varten. Huumeet löydettiin sunnuntai-iltana.

Kokaiinilöydös johti Valkoisen talon evakuointiin. Salaisen palvelun tiedottaja Anthony Guglielmi sanoi, että ainetta tutkitaan edelleen sen määrittämiseksi. Lisäksi viranomaiset selvittävät, miten aine pääsi Valkoiseen taloon. Huumeet löydettiin talon niin sanotusta länsisiivestä, West Wingistä. Presidentti Biden ei ollut Valkoisessa talossa tuolloin, Washington Post uutisoi.

New York Postin mukaan alkuperäisessä hälytyksessä kerrottiin, että valkoinen jauhemainen aine löytyi Valkoisen talon kirjastosta, rakennuksen pohjakerroksesta. Presidentti Bidenin poika Hunter Biden on aiemmin myöntänyt kärsivänsä huumausaineriippuvuudesta ja mies on käyttänyt muun muassa crack-kokaiinia. Salaisen palvelun väki on todistettavasti yrittänyt peitellä presidentin pojan syntejä kerta toisensa jälkeen.