Poliisi etsii kadonnutta miestä Kuopiossa: ”Saattaa majoittua kesämökeillä, varastorakennuksissa tai maastossa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi etsii Kuopiossa 28. kesäkuuta kadonnutta miestä. Poliisin mukaan kyseessä on 23-vuotias, kantahämäläinen mies, jota ei ole etsinnöistä huolimatta tavoitettu. Mies on todennäköisesti piilossa tarkoituksella, mutta kykenemätön huolehtimaan itsestään.

– Poliisi etsi miestä Kuopion, erityisesti Puijon alueella, mutta tuloksetta. Katoamishetkellä hänellä ei ollut mukanaan rahaa tai puhelinta. On mahdollista, että mies oleskelee edelleen Kuopiossa tai lähialueella ja majoittuu esimerkiksi kesämökeillä, varastorakennuksissa tai maastossa, Poliisi listaa.

– Tähän liittyen hän saattaa pyrkiä välttelemään muita ihmisiä. Poliisin arvion mukaan mies ei ole vaarallinen muille henkilöille, mutta hänet on tarpeen löytää miehen oman terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi, eikä hän välttämättä pysty huolehtimaan itsestään.

Miehen tuntomerkit: pituus 180 senttimetriä, paino noin 75 kilogrammaa, hoikkavartaloinen, vaaleanruskea siilitukka ja viikset. Vaatetus katoamishetkellä: t-paita, shortsit ja lenkkitossut.