Charly Jordan juhli itsenäisyyspäivää biksuissa – kuosi ei juuri yllättänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Maailmankuulun DJ-kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa erittäin vähäpukeisena.

Nyt Charly on viettänyt ystäviensä kanssa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää, ja juhlan kunniaksi hänen asuvalintansa oli tietenkin Yhdysvaltojen lipun kuosia muistuttavat biksut. Tässä asussa moni muukin julkkiskaunotar vietti juhlapäiväänsä.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.