Wimbledonissa hämmentävä ongelma – rauhoittumishuoneissa rietastellaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wimbeldonin tennisturnauksen järjestäjät ovat törmänneet jokseenkin yllättävään ongelmiin. Tennishuuman lisäksi ihmisiin on iskenyt mitä ilmeisimmin myös kesäkiima, minkä seurauksena intiimiä toimintaa on harrastettu turnauksen alueella.

Lontoon Wimbledonin tenniskenttien yhteyteen on asennettu 12 hiljaista huonetta. Ne on tarkoitettu esimerkiksi urheiluhuuman keskellä rauhoittumiseen. Huoneissa on kuitenkin Telegraph-lehden mukaan myös harrastettu yhdyntää, mikä ei ole järjestäjille mieleen.

Ongelma ilmeni jo viime vuonna. The Guardian -lehti raportoi tuolloin esimerkiksi yleisön nähneen, kuinka 12. tenniskentän lähellä olevasta huoneesta tuli ulos pariskunta epäilyttävän leveästi hymyillen. Toinen hiljainen huone ei puolestaan ollut järin hiljainen, sillä sisältä kantautui voihkinnan ääniä.

Wimbledon on tänä vuonna pyytänyt vierailijoita olemaan harrastamatta intiimejä puuhia hiljaisissa huoneissa. Sen sijaan huoneita kehotetaan käyttämään eismerkiksi meditoimiseen, auringon paahteelta suojaan vetäytymiseen, rintaruokintaan tai rukoiluun.