Ozzy Osbourne paljasti miksi halusi Yhdysvalloista Iso-Britanniaan. ”Olen saanut tarpeekseni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian Birminghamissa varttunut rocktähti Ozzy Osbourne on asunut vuosikymmenten ajan Yhdysvalloissa. Taannoin laulaja ilmoitti palaavansa takaisin juurilleen ja muuttavansa takaisin saarivaltioon vaimonsa Sharonin kanssa. Osbournen mukaan hän on kyllästynyt Yhdysvaltoihin ja erityisesti maan ampuma-aseväkivaltaan.

– Kaikki on helvetin naurettavaa Yhdysvalloissa. Olen saanut tarpeekseni siihen, että ihmisiä tapetaan päivittäin. Luoja tietää kuinka moni ihminen on joutunut ammutuksi kouluammuskeluissa. Ja oli se yksi ammuskelu Vegasissa järjestetyssä konsertissa… Ihan on v*tun hullua, Ozzy avautui viime vuonna The Guardian -lehden haastattelussa.

Black Sabbath -yhtyeen lauajana julkisuuteen noussut Ozzyn mukaan hän ei halua kuolla Yhdysvalloissa eikä tulla haudatuksi monien kuuluisuuksien viimeisenä leposijana tunnetulle Forest Lawnin hautausmaalle. Rocktähti kuvailee itseään englantilaiseksi ja kertoo haluavansa palata takaisin kotimaahansa.

– Minun on aika palata kotiin, Ozzy totesi haastattelussa.