Tuore vaimo oli liian väsynyt petihommiin hääyönä – mies haki eroa seuraavana päivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Sydneyssa asuva nainen on soittanut Abbie Chatfieldin Hit Network -radio-ohjelmaan kertoakseen oman tarinansa lyhyestä avioliitosta. Rachel-niminen nainen kertoi, että hänen uusi miehensä oli pyytänyt intiimiä kanssakäymistä hääyönä, mutta vaimo oli sellaiseen liian väsynyt.

Seuraavana aamuna mies sanoi, että hän vaati avioeroa. Tuore aviopari erosi lopulta virallisesti vain kaksi viikkoa avioliiton solmimisen jälkeen.

– Olin naimisissa 24 tuntia ennen kuin mieheni halusi erota, ja erosimme kahden viikon kuluttua, soittaja kertoi.

– Hääyönä menimme ulos, ja kun palasimme hotellihuoneeseen, en valitettavasti antanut hänelle sitä, mitä hän halusi. Olimme molemmat todella väsyneitä, enkä halunnut. Seuraavana päivänä hän halusi erota.