Madonna toipumassa hengenvaarallisesta sairaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten maailmanhistorian suurimpiin poptähtiin lukeutuva laulajatar Madonna kiidätettiin sairaalan teho-osastolle vakavan bakteeri-infektion vuoksi. Samalla tuleva maailmankiertue siirtyi eteenpäin. 64-vuotias supertähti oli sairastellut jo pitkään, mutta jättänyt oireet huomiotta. Lopulta hän oli hengenvaarassa.

Nyt laulajatar voi jo paremmin ja akuutti hengenvaara on ohi. Hän päivitti faniensa iloksi tilannetietoja sosiaalisessa mediassa, jossa kertoi olevansa jo toipumassa. Hän paljasti ajatelleensa sairaalassa herätessään, ettei halua tuottaa pettymystä kiertueelleen liput ostaneille faneille. Nyt hän kuitenkin keskittyy keikkojen sijaan toipumiseen ja lupaa tehdä paluun heti kun voi. Alustavasti maailmankiertueen kaavaillaan alkavan lokakuussa Euroopan osuudella.

Madonnaa jouduttiin hoitamaan peräti kuusi päivää teho-osastolla. Lääkäreiden mukaan kuume oli ollut oire piilevästä tulehduksesta, joka paheni, koska sitä ei hoidettu. Nyt Madonnan tilanteen kerrotaan kuitenkin olevan jo parempi ja hänen uskotaan toipuvan vaarallisesta tilanteesta. Lääkärit kuitenkin pelkäävät, että Madonna rasittaa itseään liikaa liian varhain, jolloin ongelma voi uusiutua entistä pahempana. Parhaillaan Madonna toipuu kotonaan New Yorkissa.

Madonna, oikealta nimeltään Madonna Louise Ciccone, on yksi kaikkien aikojen suurimmista poptähdistä. Celebration-maailmankiertueen oli määrä juhlistaa artistin musiikkiuran 40. juhlavuotta. Laulaja oli luvannut esittää kiertueella suurimpia hittejään koko uransa varrelta.