Melrose Place -kaunottaren väitettiin ratkenneen ryyppäämään – katkaisi huhuilta siivet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muun muassa Melrose Place -sarjasta tunnettu Heather Locklear ajatui muutama vuosi sitten syöksykierteeseen. Tähti joutui oikeuden päätöksellä pakkohoitoon, jonka jälkeen hän on pysynyt selvänä. Nainen kuvattiin hiljattain puhumassa yksinään, minkä takia levisi huhu ryyppäämään ratkeamisesta.

Page Sixin mukaan 61-vuotias Locklear valokuvattiin järkyttyneenä lääkärikeskuksen ulkopuolella Kalifornian Malibussa kesäkuun lopulla. Sisäpiiri kertoi, että tähti oli saanut sinä päivänä järkyttäviä uutisia, mutta ei ollut päihtynyt, vaikka nainen ottikin tukea kävellessään. Heather Locklear vaikutti äskettäin onnelliselta ja terveeltä sulhasen Chris Heisserin rinnalla tehdessään ostoksia Westlake Village Farmers Marketilla Los Angelesissa sunnuntai-iltapäivällä.

Vaikka Locklear on kamppaillut päihteiden kanssa ja käynyt vieroitushoidossa noin 20 kertaa, sisäpiiriläinen vakuutti naisen olleen selvä vuosien ajan. Locklear on ryyppäämishuhuista harmissaan. Päihde- ja mielenterveysongelmista kärsinyt näyttelijä Heather Locklear esitti suositussa Melrose Place -sarjassa vuokranantaja Amanda Woodwardia.