Hurja video – rekan äkkiperuutus oli koitua moottoripyöräilijän kohtaloksi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Äkkinäiset jarrutukset ja peruuttamaan ryhtymiset voivat johtaa vaarallisiin tilanteisiin likenteessä. Eräs Yhdysvalloissa moottoripyörällä tien päällä ollut kuljettaja oli taannoin vähällä jäädä yllättäen peruuttaneen rekan alle.

Viraalina levinneellä kypäräkameran videolla moottoripyöräilijä ajelee rauhallisella maantiellä Tennesseen osavaltion maaseudun keskellä. Kesäinen ajelu saa yllättävän käänteen edellä ajavan puoliperävaunurekan pysähtyessä yllättäen. Rekka lähtee peruuttamaan motoristin ollessa aivan sen takana.

Moottoripyöräilijä ehtii ajoissa alta pois, mutta hänen menopelinsä joutuu valtavan perävaunun renkaiden alle. Videon päätteeksi kuljettaja marssii rekkakuskin luokse, ja vaikuttaa antavan tälle pari valittua sanaa.