Jenna Jameson esitteli kurvikkaan kesäasunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien aikuisviihdetähti Jenna Jameson on ollut viime kuukausina otsikoissa suhteiden ja niiden mahdollisen päättymisen merkeissä. Hänen on huhuttu seurustelevan muun muassa floridalaisen julkkiskampaaja ja sometähti Jessi Lawlessin kanssa. Vielä vuosi sitten hän oli vakavasti sairas, mutta toipui.

Nyt Jenna on poseerannut sosiaalisen median seuraajiensa iloksi selfiessä, jossa hän esittelee maailmankuulua poveaan mustissa biksuissa. Tässä asussa hänen kelpaa palvoa aurinkoa keskikesän hellekeleissä myös Las Vegasissa.

Jenna Jameson on herättänyt fanien keskuudessa kummastusta hänen henkilökohtaisesta elämästään. Tiedossa ei ole, minkälainen naisen suhde on nykyään israelilaisen liikemies Lior Bittonin kanssa. Mies ja pariskunnan viisivuotias tytär asuvat nykyään Los Angelesissa. Jameson asuu edelleen Havaijilla, mutta on päivittänyt runsaasti kuulumisia viime aikoina myös Las Vegasista. Toivottavasti nainen on tavannut myös lastaan.