Las Vegasin huippuhotellissa panttivankidraama – SWAT-ryhmä mukana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Legendaarisella Las Vegas Stripin alueella on todistettu panttivankidraamaa. Mies piti naista väkisin lukittuna Las Vegas Stripillä sijaitsevan Caesars Palacen hotellin huoneessa. Hän heitteli huoneen tavaroita ikkunasta hotellin uima-allasalueelle.

Poliisin mukaan mies pidätettiin ja hänen panttivankinaan ollut nainen vapautettiin vahingoittumattomana tunteja kestäneen välikohtauksen jälkeen. Huonekalut, tyynyt ja muut esineet putosivat ennen pidätystä hotellin 21. kerroksen ikkunasta uima-allasalueelle.

Poliisin SWAT-tiimi turvasi käytävän huoneen ulkopuolella. Miehen aseistuksesta ei ollut tietoa. Ulkona olleet hotellivieraat kuulivat ikkunalasin rikkoutumisen ja näkivät verhojen heiluvan. Hotellissa on yhteensä lähes 4.000 huonetta ja se on koko Las Vegasin viihdealueen ikoninen keskipiste.