Fanit huolestuivat Satakiloiset siskot -sarjan tähdestä – puolison kuolema vie syöksykierteeseen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Tammy Slatonin aviomies Caleb Willingham menehtyi yllättäen. Nyt Satakiloiset siskot -sarjan fanit ja Tammyn sukulaiset ovat huolissaan siitä, kuinka uuden elämän syrjään kiinni päässyt nainen selviytyy surusta. Olisi turmiollista, mikäli hän heittäisi tässä vaiheessa tervehtymisprosessin romukoppaan.

Caleb Willinghamin kuolinsyytä ei ole vahvistettu, mutta useat lehtitiedot osoittavat, että hän oli kamppaillut painonsa kanssa useita kuukausia. Caleb Willingham ja Tammy Slaton olivat naimisissa vain viisi kuukautta. Tammy julkaisi onnistumisen hetkistä kuvia sosiaaliseen mediaan ja hän pääsi pois pyörätuolista ja hengityslaitteesta. Nyt nainen on pitänyt hiljaiseloa ja oletettavasti ui syvissä vesissä miehensä kuoleman johdosta.

Pari oli ennättänyt hakemaan avioeroa, mutta prosessia ei ilmeisesti saatu virallisesti käyntiin. Yhtenä syynä eroon oli se, että samaan aikaan kun Tammy edistyi laihdutuksessa ja uusien elämäntapojen omaksumisessa, niin Caleb jatkoi lihoamista. Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton julkaisi taannoin kuvan, jossa hän istui pyörätuolissa.

Fanien kulmakarvat kohosivat jo tällöin, koska nainen oli aiemmin esiintynyt omilla jaloilla seisten. Voi olla, että nainen käyttää pyörätuolia enää satunnaisesti ja tarpeen mukaan. Toivottavasti hänen kuntoutumisensa jatkuu – kaikesta huolimatta.