Jonah Hillin exä syyttää henkisestä pahoinpitelystä – todistelee asia somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jonah Hill on tunnettu useista hauskoista elokuvarooleistaan. 39-vuotias näyttelijä on myös käsikirjoittaja, tuottaja ja koomikko, joten hauskat jutut näyttävät tulevan mieheltä jo kuin luonnostaan. Nyt tähti on ollut uutisotsikoissa, koska hänen entinen tyttöystävänsä on julkaissut kuvia tekstiviesteistä, jotka saattavat miehen huonoon valoon.

Jonah Hill sai juuri ensimmäisen lapsensa hänen uuden tyttöystävänsä Olivia Millarin kanssa. Ennen Millaria hän seurusteli surffausta opettavan Sarah Bradyn kanssa. Nyt Sarah Brady on jakanut Instagram-tarinoissaan kuvakaappauksia tekstiviesteistä, joita Jonah Hill oli heidän suhteensa aikana hänelle lähettänyt.

Sarah Bradyn mukaan Jonah Hill pahoinpiteli häntä henkisesti. Viesteistä käy ilmi, että Hill on yrittänyt rajoittaa sitä millaisia kuvia nainen saa julkaista itsestään ja kenen kanssa viettää aikaansa. Jonah Hill ei sallinut miesten kanssa kuvissa poseeraamista eikä uimapukukuvia, mikä on haasteellinen pyyntö naiselta, jonka sosiaalinen media perustuu surffaamiseen.

@hellotefi JONAH DUDE COME ONNNNNN #jonahhill #sarahbrady #wtf ♬ original sound – hellotefi