90 Päivää morsiamena -tähti palkkasi yksityisetsivän – rakas olikin aikuisviihdetähti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla on ollut barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella, joka paljastui huijariksi. Nyt mies on palkannut yksityisetsivän selvittämään, kuka kuvissa esiintyvä henkilö oikeastaan on.

Apuna on 20 vuotta yksityisellä turvallisuusalalla toiminut etsivä Louis. Mies on selvittänyt saamien tietojensa perusteella, että 33-vuotiaan Tyrayn kanssa keskustellut henkilö on käyttänyt aikuisviihdetähti Carmellan kuvia ja videoita. Sen sijaan tähden yhteystiedot ovat erilaiset kuin ne, jotka Tyrayn kanssa keskustellut henkilö on antanut. Toisin sanoen kalifornialainen mies on joutunut nettihuijarin uhriksi.

Hän odotti innolla naimisiinmenoa 27-vuotiaan Carmellan kanssa, jonka piti olla kotoisin Barbadokselta. Kaksikko oli yhteydessä neljän vuoden ajan, mutta vasta tuotantoryhmä sai selville, että kyseessä on romanssihuijaus. Carmellan valokuvat löytyivät nopeasti myös seuralaispalveluita tarjoavalta sivustolta.

Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.