BB-pari Helmeri ja Anu taas yhdessä? Söpöjä yhteiskuvia nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -talossa tavanneet ja sittemmin virallisesti seurustelun aloittaneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen ilmoittivat aiemmin tänä vuonna erostaan. Pariskunta erosi ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, mutta he palasivat yhteen. Näin on ilmeisesti tapahtunut jälleen.

Anun ja Helmerin Instagramin Tarinat-osiossa on ollut yhteiskuvia kesän ajan. He ovat viettäneet yhteiseloa niin risteilylaivalla kuin festivaaleilla matkustellen. Viimeisin otos on Ilosaarirockista, kun he poseeraavat kameralle hyväntuulisesti juomiensa kanssa. Anu kertoi aiemmin olleensa henkisesti rikki eron vuoksi, joten ehkäpä yhteenpaluu on toteutunut ikävän hillitsemiseksi?

Helmeri Pirinen vahvisti pariskunnan eroon Instagramin Tarinat-osiossa jo maaliskuussa. Hänellä ei kuitenkaan ole ollut julkisesti sen jälkeen muita naisia vierellään kuin Anu. Pariskunta lähentyi alunperin Big Brother -talossa. Aiemmin he suunnittelivat yhteistä omakotitaloa ja perheenlisäystä. Anu Puumalaisella on kaksi lasta ja hän työskentelee kiinteistövälittäjänä. Nainen tekee myös harjoittelua Radio Novalla. Helmeri Pirinen on ammattiscoottaaja ja oman FinScooter-yrityksensä toimitusjohtaja.