MTV-teiniäidin ex-mies pidätettiin – yritti surmata siskonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan henkilökohtaisen elämänsä sotkuista. Naisen ex-kavalkadi on kirjava ja mukaan mahtuu monenlaista viheltäjää. Yksi heistä on Nathan Griffith. Pariskunta otti toistensa nimet tatuoituna lantiolle tasa kymmenen vuotta sitten, mutta tämäkään ei auttanut pitämään suhdetta koossa ja he erosivat.

Nathan Griffith pidätettiin äskettäin Las Vegasissa. Häntä epäillään siskonsa pahoinpitelystä ja kuristamisesta. Nathanin vanhempi sisar Heather Griffith puhui tapahtumista TMZ-lehdelle.

– Hän yritti tappaa minut, oman sisarensa, Heather Griffith parahtaa.

Nathan oli asunut siskonsa ja hänen miehensä luona. Miehet tunsivat toisensa entuudestaan armeija-ajaltaan. Nathanilla on jonkinlainen päihdeongelma, mutta pysyi selvänä, kun siskon mies oli paikalla. Kun lanko lähti matkalle, alkoi myös ryyppääminen. Griffith pidätettiin ja passitettiin vankilaan. Nevadassa voi saada kuristamisesta jopa 20 vuoden pituisen tuomion.

– Ensin hän haukkui, sitten hän kuristi ja heitti minut maahan. Hän nousi päälleni ja sanoi minulle, että kuolen. Että hän aikoi tappaa minut.