Ronan Keatingin veli menehtyi onnettomuudessa – miten käy Suomen keikan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilaisen laulajan Ronan Keatingin veli, Ciaran Keating, kuoli auto-onnettomuudessa. Menehtyneen Ciaranin Ruairí-niminen poika pelaa jalkapallojoukkue Cork City FC:ssä ja tiimistä ilmoittiin, että Ruairí Keatingin isä Ciaran Keatingin on kuollut.

– Olemme syvästi surullisia pelaajamme Ruairí Keatingin isän Ciaran Keatingin kuolemasta, Irlannin liigassa pelaava jalkapallojoukkue tiedotti ja pyysi perheelle kunnioitusta.

Ciaran menehtyi autokolarissa, kun hän oli ajamassa poikansa jalkapallo-otteluun vaimonsa Ann Marie Keatingin kanssa. Toisen ajoneuvon kuljettaja, eikä Ann Marie vahingoittuneet hengenvaarallisesti. Ronan Keatingin kerrotaan lentäneen välittömästi Irlantiin saatuaan suru-uutisen 50-vuotiaan veljensä kuolemasta.

Irlantilainen Ronan Keating on tunnettu poptähti, joka nousi aikoinaan kuuluisuuteen Boyzone-yhtyeestä. Yhtyeen jälkeen mies on tehnyt menestyksekästä soolouraa ja julkaissut useita albumeita. Hänen olisi tarkoitus esiintyä Seinäjoen Vauhtiajoissa tulevana lauantaina 22. heinäkuuta.