Lindsay Lohan sai lapsen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lindsay Lohan on saanut esikoislapsen puolisonsa Bader Shammasin kanssa. Lohanin edustaja vahvisti vauvauutisen yhdysvaltalaismedialle maanantaina.

Lohanin ja Shammasin Dubaissa syntynyt poikalapsi sai nimen Luai. Lapsen nimi tarkoittaa arabiaksi kilpeä tai suojelijaa.

– Lindsay Lohan ja hänen sijoittajan työskentelevä aviomiehensä Bader Shammas ovat tervetulleet maailmaan kauniin, terveen pojan nimeltä Luai. Perhe on onnensa kukkuloilla ja täynnä rakkautta, Lohanin tiedottaja kertoi.

Lohan paljasti maaliskuussa odottavansa esikoislastaan. Hän jakoi tuolloin Instagramissa kuvan pienen lapsen haalariasusta saatesanoin ”coming soon” eli tulossa pian. Lohan ja Shammas menivät naimisiin viime vuonna.

37-vuotias Lindsay Lohan nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopulla Disney-yhtiön elokuvassa esiintyneenä lapsinäyttelijänä. Hänet on nähty viime vuosina muun muassa elokuvassa Falling for Christmas ja tv-sarjassa Epäterve.