Sex Pistolsin Johnny Rotten: ”Vladimir Putin on minulle velkaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sex Pistolsin Johnny Rotten, eli John Lydon väittää, että Vladimir Putin on hänelle velkaa. Kyse on peruutetusta Ukraina-keikasta. Keikka oli tarkoitus esiintyä Venäjän hyökkäyksen kanssa samoihin aikoihin, talvella 2022. Ukrainalainen promoottori oli poistunut keikkapalkkion kanssa, eikä rahoja näkynyt sen koommin.

John Lydon on vitsaillut, että hänellä on saamatta rahaa Venäjän despootti Vladimir Putinilta sen jälkeen, kun hänen bändinsä Public Image Ltd ei voinut esiintyä Ukrainassa Venäjän hyökkäyksen vuoksi.

– Meitä huijattiin. Promoottori ei saapunut rahojen kanssa. He jättivät meidät jumiin Ukrainaan ja meidän oli päästä pois paikalta mahdollisimman nopeasti. Nyt Putin voi maksaa meille sen, mitä ukrainalaiset ovat velkaa, laulaja veisteli Daily Telegraphille.