Nainen yllättyi – postiluukusta kolahti vuonna 1969 lähetetty postikortti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perinteisten postikorttien saaminen alkaa olla nykyään melko harvinaista herkkua. Vielä harvinaisempaa on saada postikortti vuosikymmenien takaa, kuten eräälle amerikkalaisnaiselle kävi. Mainen osavaltiossa asuvan Jessica Meansin postilaatikkoon ilmestyi taannoin Pariisista lähetetty kortti.

Nainen luuli aluksi, että kortti oli tarkoitettu hänen naapurilleen ja mennyt väärään osoitteeseen. Pian hän kuitenkin huomasi katuosoitteen olevan oikea ja lähetysvuoden 1969. Roy-nimisen henkilön lähettämän postikortin vastaanottajaksi oli merkitty herra ja rouva Gagnonille. Korttia koristi riemukaari, ja lähettäjä kertoi lähettäneensä sen Eiffel-tornista. Vuonna 1969 isketyn Pariisin postileiman lisäksi kortissa oli Floridassa tänä vuonna isketty leima.

Kortin päätyminen Meansin kotiin vuosikymmenten jälkeen on mysteeri. Bangor Daily News -lehden mukaan Means epäilee jo edesmenneiden vastaanottajien sukulaisen löytäneen kortin ja päättäneen lähettää sen uudelleen.