Pop Idol -tähti menehtyi 41-vuotiaana – ruumiinavauksessa yllättävä sydänsairaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Pop Idol -tähti Darius Danesh menehtyi viime vuoden elokuussa yllättäen. Hänen tyttöystävänsä Lauren Cheekin mukaan ruumiinavaus paljasti, että Danesh kärsinyt sydänsairaudesta, jota hän ei edes tiennyt sairastavansa. Cheek on selventänyt, että miehensä sydän oli kaksi kertaa normaalia suurempi.

– Darius eli tämän sydänsairauden kanssa, jota hän ei tiennyt olemassa. Niin monet asiat olisivat voineet myötävaikuttaa hänen elämäänsä, mutta sydänsairaus teki sen, että hän menehtyi nukkuessaan, Cheek kertoi The Sunille ja lisäsi, että Daneshilla oli myös murtunut kaula, johon liittyvää kipua mies lievitti kloorietaania imppaamalla.

– Hän kieltäytyi hakemasta apua tai valittamasta siitä. Luulen, että hän imppasi, koska hänellä oli niin kovia kipuja, eikä hän halunnut ottaa pillereitä, ei edes aspiriinia. Se tappoi hänet – aine vaikutti hänen sydämeensä, eikä hän kestänyt sitä.

Vain 41-vuotias Darius Danesh oli valitellut väsymystään ennen kuolemaansa. Hänen oli tarkoitus matkustaa tyttöystävänsä kanssa Skotlantiin lepolomalle, mutta kohtalo puuttui peliin. Hän nousi kuuluisuuteen esiintyessään Popstars-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2001 ja myöhemmin ITV:n kykykilpailussa Pop Idolissa vuonna 2002.