Draken fani heitti lavalle 36G-rintaliivit – sittem Playboy otti yhteyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiartistien keikoilla on yleistynyt tänä vuonna pääosin ikävä ilmiö, jossa esiintyjiä kohti on heitetty erilaisia esineitä. Toisinaan lavalle päätyy kuitenkin myös mieluisampia yllätyksiä. Näin kävi taannoin räppäri Draken keikalla.

Drake oli esiintymässä New Yorkin Barclays Centerissä perjantaina 21. heinäkuuta, kun lavalle heitettiin 36G-kuppikoon rintaliivit. Drake poimi vaatekappaleen ja yllättyi nähtyään kuppikoon.

– 36G? Paikantakaa tämä nainen välittömästi, Drake vitsaili.

Veronica Correia -niminen nainen on sittemmin paljastanut sosiaalisessa mediassa heittäneensä rintaliivinsä lavalle. Hän kertoi TMZ-sivuston haastattelunsa, ettei tempaus ollut suunniteltu. Nähdessään Draken esiintymässä aivan edessään hän kuitenkin päätti tempaista ja heittää alusvaatteen lavalle.

– Kyseessä on todellinen kuppikokoni. Heitin rintsikat aivan Draken jalkojen juureen. Hullaannuin totaalisesti räppärin nostettua ne ylös ja reagoitua sillä tavalla, Correia kuvaili.

Correian mukaan hänen rintansa ovat luomut, ja iso kuppikoko aiheuttaa hänelle selkä- ja hartiakipuja. Fanin suunnitelmissa ei ole perustaa Onlyfans-tiliä. Hän kuitenkin paljasti Playboy-lehden ottaneen häneen yhteyttä ja kyselleen, olisiko hän kiinnostunut yhteistyöstä.

– Tein Playboyn ehdotuksesta hakemuksen jonka he hyväksyivät, ja he haluavat keskustella kanssani pian, Correia paljasti.

 

@veronicaaacorr401

ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham

♬ original sound – Veronica Correia