Kasarisuosikki Alf tekee paluun – Ryan Reynoldsin toimesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alf-komediasarjassa seurattiin maapallolle päätyneen avaruusolion elämää amerikkalaisen Tannerien perheen kanssa. Sarja nautti valtavasta suosiosta 1980-luvulla. Sarjasta ei kuitenkaan viime vuosien retrobuumista huolimatta ole tehty uutta versiota.

Nyt kärsäkäs avaruusolio Alf on tekemässä paluun näyttelijä Ryan Reynoldsin toimesta. Kyse ei kuitenkaan ole uudesta sarjasta tai elokuvasta. Sen sijaan alkuperäisen Alf-sarjan jaksoja esitetään Reynoldsin Maximum Effort -yrityksen omalla kanavalla hahmon tähdittämien uusien lyhytvideoiden kera.

Entertainment Weekly -lehden mukaan Alf nähdään lyhytvideoilla mainostamassa Reynoldsin edustamia brändejä, kuten Mint Mobilea ja Himsiä. Näyttelijän Maximun Effort -yritys on tuotantoyhtiö ja mainostoimisto, joka on aikaisemminkin hyödyntänyt töissään populaarikulttuurista tunnettuja hahmoja ja ilmiöitä.

Alf teki lyhyen paluun televisioon vuonna 2004 esitetyssä Alf’s it Talk Show -keskusteluohjelmassa. Hahmo teki myös muutama vuosi takaperin yllätysesiintymisen Mr. Robot -sarjassa.