Oli London ei osaa päättää rotuaan tai sukupuoltaan: ”250 000 puntaa kauneusleikkauksiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Brittiläinen Oliver ”Oli” London on harmissaan, että käytti aiemmin 250.000 puntaa kauneusleikkauksiin muuttaakseen ulkonäkönsä Barbieksi. Sitä ennen hän yritti saada ulkonäkönsä korealaiseksi. Kerroimme 1,5 vuotta sitten miehen jopa suunnitelleen sukuelimensä poistamista tai vähintäänkin sen pienentämistä. Nyt tilanne on muuttunut jälleen.

Oli London haluaa näyttää Ken-nukelta. Hän hämmästytti ihmisiä ensimmäisen kerran vuonna 2018, kun hän paljasti käyttäneensä pienen omaisuuden kauneusleikkauksiin näyttääkseen korealaiselta poptähdeltä. Nyt hän pyrkii näyttämään Barbien kuvitteellselta poikaystävältä Keniltä.

Hän sanoo suoraan katuneensa noin 32 kosmeettista leikkausta, jotka ovat aiheuttaneet miehelle myös terveysongelmia.

– Olen muuttanut kasvojani niin paljon, että olen melko lailla halvaantunut kasvojen lihasten osalta, 33-vuotias kohujulkkis kertoo Daily Mailin mukaan.

Vaikka Oli on tuhlannut satoja tuhansia puntia ulkonäköönsä, hän sanoo silti kaipaavansa sitä jotakin. Hän yrittää etsiä itseään ja löytää puuttuvan palasen sisältään.

https://www.instagram.com/p/Ctc5yCDINJJ/