Käärijä-huuma kasvaa Britanniassa – keikkapaikka vaihtui suurempaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samaan aikaan kun Suomessa Coldplay tekee historiaa Olympiastadionin keikoillaan tekee Euroviisujen henkinen voittaja Käärijä historiaa Britanniassa. Hänen Lontoon konserttinsa on nimittäin saanut niin suuren suosion, että keikkapaikkaa on jouduttu vaihtamaan.

Britannian keikkajärjestäjä Live Nation kertoo Twitterissä, että suuren kysynnän vuoksi Käärijän keikkapaikka on vaihdettu Roadhouseen, joka sijaitsee Lontoon Camdenissa. Keikka järjestetään 23. lokakuuta, joten Cha Cha Cha -tähden suosio voi johtaa vieläkin suuremmille areenoille. Liput tulevat myyntiin huomenna.

Roadhouse on suosittu keikkapaikka ja myös maailmantähdet ovat siellä tuttu näky. Käärijän kanssa tulevina viikkoina siellä esiintyvät myös muun muassa Rival Sons, Ellie Goulding, Billy Strings, Funeral For A Friend, Jamie Webster ja Alison Goldfrapp.

Käärijän Euroopan-kiertue alkaa 14. lokakuuta Tukholmasta ja jatkuu Tallinnan, Berliinin, Münchenin ja Antwerpenin kautta Brittein saarille, jossa esiintymispaikat ovat Glasgow, Dublin ja Lontoo. Kiertuekalenteri ei mahdollista montaa lisäkonserttia, mutta niillekin on vielä tilaa.