Frasier-tähti sai ”viestin Jumalalta” – lopetti alkoholin käytön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frasier-sarjan tunnettu näyttelijä Kelsey Grammer uskoo, että hänen autokolarinsa taannoin oli kohtalon sanelemaa. Sen avulla Jumala käski miestä lopettamaan alkoholin juomisen. Auto-onnettomuus tapahtui 90-luvun puolivälissä.

Grammer koki myrskyisän vuosikymmenen 90-luvulla. Hän meni naimisiin ja erosi strippari Leigh Anne Csuhanyn kanssa. Mies pidätettiin kokaiinin hallussapidosta ja häntä syytettiin seksuaalisesta väärinkäytöksestä. Lopulta hän haki apua alkoholismiinsa jouduttuaan vuoden 1996 onnettomuuteen.

– Sinun täytyy hyväksyä omat henkilökohtaiset valintasi, ja minun valinnassani oli vakavia puutteita, hän kertoi Sorted-lehdelle.

– Auto-onnettomuus oli ehdottomasti merkki. Joka päivä sitä ennen pyysin Jumalaa auttamaan minua lopettamaan juomisen, ja no, hän kaiketi teki niin, hyvin rajulla tavalla.

Näyttelijä on kokenut paljon henkilökohtaisia tragedioita, mukaan lukien hänen sisarensa Karenin murhan vuonna 1975. Lisäksi hänen isänsä Allen tapettiin jo aiemmin. Hänen velipuoliensa Billy ja Stephen kuolivat vuonna 1980 sukellusveneessä. Tämä johti ongelmien kierteeseen.