Janni Hussi teki Roomassa mitä aniharva koskaan: ”On ollu kyllä spessupäivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Janni Hussi ja puolisonsa Joel Harkimo menivät taannoin naimisiin läheisten ja ystävien läsnäollessa. Kesähäiden jälkeen Janni ja Joel ehtivät häämatkalle, mutta sittemmin kiireinen Janni on ehtinyt hankkia jo melkoisesti uusia kokemuksia erityksesti rallin saralla.

Viikonloppuna Janni ja Lauri Joona pääsivät ajamaan Rally di Roma Capitale -rallia Rooman historiallisen keskustan ja Colosseumin alueella, minkä lisäksi he ajoivat ralliautoilla historiallisen kaupungin kadulla poliisisaattueessa. Toisen rallipäivän jälkeen Joona ja Hussi olivat rallissa 17. sijalla. Ralli jatkuu vielä tänään sunnuntaina. Kovin harva on päässyt ajamaan kaasu pohjassa Rooman keskustassa.

– Semmonen tönö! On ollu kyllä spessupäivä. Rallikamojen kanssa sompailtu metrossa ja painettu harkkaa ja qualificationia viiniköynnösten keskellä. Poliisikulkueessa ralliauton kyydissä tuli nähtyä yks jos toinenkin Rooman maamerkki. Yleisöpätkä Colosseumin edessä nuotitettiin jalkaisin ja kohta päästään painamaan sama reitti kaasu pohjassa. Huhhuh. On tää hianoo, Janni hehkuttaa.