Jersey Shore -sarjan Mike ”The Situation” Sorrentino julkaisee elämäkertateoksen: ”Kerron kaiken”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -tähti Mike ”The Situation” Sorrentinolle on ehtinyt tapahtumaan paljon sarjan alkuperäisversion päättymisen jälkeen. Tähti on muun muassa kamppaillut päihdeongelmien kanssa, istunut vankilatuomion veropetoksesta ja mennyt naimisiin. Lisäksi hän on saanut lapsia.

Mike ”The Situation” Sorrentino ilmoitti tällä viikolla, että hänen Reality Check -niminen omaelämäkertansa julkaistaan tänä syksynä. Hän kertoi tulevasta teoksesta Instagramissa ja lupasi faneille, että tuleva muistelma sisältää todellisen tarinan The Situationin takana. Hän lupaa paljastaa aivan kaiken, mitä ei aiemmin ole uskallettu kertoa.

– Uusi julkaisu on omistettu riippuvuuksille ja niistä toipumiselle. Toivoni ja uskoni on, että henkilökohtainen tarinani läpikäymästäni helvetistä riippuvuuksien kautta voi pelastaa ihmishenkiä. Olen niin ylpeä kun pääsen paljastamaan kokemukseni, Situation kirjoittaa.

Kuten Jersey Shoren fanit tietävät, Mike taisteli aiemmin pilleririippuvuutta vastaan. Hän juhlisti viime vuoden joulukuussa seitsemän vuotta kestänyttä raittiutta.

– Miken kirja paljastaa kaiken huumehuuruisista orgioista siihen, mitä todella tapahtui tosi-tv:n rakastetuimman ja tutuimman perheen kulissien takana, ja paljastaa kaiken ensimmäistä kertaa kokonaan, Amazonissa kirjoitetaan kirjasta.