Nainen on käynyt 43 kauneusleikkauksessa – haluaa näyttää Barbie-nukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irakin Bagdadissa syntynyt Dalia Naeem on vuoden verran alle kolmekymppinen, mutta silti hän on ehtinyt tuhlata massiivisen määrän rahaa kauneusleikkauksiin. Nainen on vieraillut plastiikkakirurgin veitsen alla yhteensä 43 kertaa. Hän haluaa näyttää Barbie-nukelta.

Irakilaiseksi Barbieksi tituleerattu juontaja ja näyttelijä paljasti uusimman ulkonäkönsä Instagramissa. Hänellä on siellä lähes miljoona seuraajaa ja TikTokissa naista seuraa 43.900 fania. Tuoreella videolla Dalia poseeraa meikkitaiteilijansa vieressä, joka kertoo hänelle: ”Näytät niin kauniilta, kultaseni. Olet aivan kuin Barbie.”

Asiasta voi olla montaa eri mieltä. Naisen seuraajat ovat sanoneet hänen menneen liian pitkälle kauneusleikkauksissa. Hänellä on olemattoman pieni nenä, ylisuuret huulet ja tuuheat kulmakarvat. Hän on saavuttanut suuren suosion kotimaassaan. Hän asuu Irakin pääkaupungin Adhamiyahin alueella.

@dalia_naeem0 #محمود_الجبلي #مشاهير_العالم_العرب#مشاهير_العالم_العرب#مشاهير_العالم ♬ يا إنت – محمود التركي