Karita Mattila perui Hesarin tilauksen – toimittaja haukkui yksityisviestillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oopperalaulaja Karita Mattila asuu Yhdysvaltojen Floridassa ja hänet tunnetaan uransa lisäksi räväköistä mielipiteistään, joita artisti ei pidä vakan alla. Nyt Mattila on monien muiden tavoin kyllästynyt Helsingin Sanomien poliittiseen linjaan ja perunut lehden tilauksensa. Sen jälkeen tapahtui kuitenkin kummia.

– Eräs ”nimekäs” Hesarin toimittajakin jota en edes seuraa kehtasi pistää yksityisviestin eli DM -viestin, ja haukkua ja syyllistää minua ko. lehden tilauksen peruuttamisestani, Karita Mattika kirjoittaa Twitterissä.

– Ja näkyvä toimittaja Suomessa, seuraajia täälläkin jotain puolitoistasataa tuhatta. Bruukasin häntä seuratakin, kunnes kyllästyin lukemaan hänen asenteellisia juttujaan viime vuonna ja lopetin seuraamisen. Yllätyin todella, kun hän piti asianaan tulla minua ”ojentamaan” ja sormi ojossa ”muistuttamaan” Hesarin merkityksestä, kuin olisin joku koululainen, hänen oppilaansa pulpetissa, Mattila jatkoi.

Taannoin Karita Mattila otti räväkästi kantaa Yhdysvaltojen aborttilakiin, jonka mukaan jokainen osavaltio saa itsenäisesti päättää lainsäädännöstään. Mattila ei ollut tyytyväinen tilanteeseen, joten hän kertomansa mukaan nosti hameen korviin ja näytti republikaani-naapurille paljasta takapuoltaan.

– Menin ulos. Nostin hameen helmat korviin, näytin naapurille persettä, Mattila kertoi tuolloin.