Juoru hovista: Meghan Markle ja prinssi Harry anelevat takaisin kuninkaalliseen perheeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja Meghan Markle neuvottelevat parhaillaan siitä, että tekisivät paluun kuninkaalliseen perheeseen. Pariskunta asuu parhaillaan Yhdysvalloissa, mutta heidän elämänsä ei ole edennyt rapakon takana suunnitelmien mukaan.

Lähde kertoo In Touchille, että hovista henkseleitä paukutellen lähtenyt pariskunta on nyt saavuttanut murtumispisteensä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen suosio laskee jatkuvasti ja monet hankkeet ovat epäonnistuneet. Tämä on saanut pariskunnan stressaamaan rahasta.

– He ovat epätoivoisia päästäkseen takaisin kuninkaalliseen perheeseen. Harry ja Meghan ovat ottaneet salaa yhteyttä Harryn veljeen, prinssi Williamiin, keskustellakseen mahdollisuudesta. He molemmat haluavat kovasti tehdä paluun, lähde kertoo InTouch-lehdelle.

Heillä oli suuria unelmia Hollywoodin valloituksesta, kun he luopuivat kuninkaallisista rooleistaan vuoden 2020 alussa. Nyt Meghan myöntää, että paluu kuninkaalliseen suosioon saattaa pelastaa uran ja auttaa häntä sekä Harrya jatkamaan työtään.

– He haluavat luoda globaalia brändiään ja saada aikaan todellisia muutoksia maailmassa. He tarvitsevat jotain, mikä saa heidät näyttämään uudelleen merkityksellisiltä.