Huvipuistovieras kuvasi videota vuoristoradassa – sai porttikiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinten käyttöä laitteissa ei katsota joissain huvipuistoissa hyvällä. Kanadalaisessa Woderland-teemapuistossa vuoristoradassa kuvattu video on jopa johtanut porttikieltoon. TikTok-käyttäjä Stuffnshi kuvasi taannoin älypuhelimellaan videoita Wonderlandin Behemoth ja Mighty Canadian Minebuster -laitteissa.

Hän kertoo saaneensa vuoden porttikiellon huvipuistoon julkaistuaan videon. Varoitusta asiasta ei annettu, vaan porttikielto astui voimaan heti. Laitteiden kuvauskiellosta kerrotaan Wonderlandin verkkosivuilla. Sivujen mukaan kameroita ja puhelimia pitää laitteissa ollessa säilyttää esimerkiksi napillisessa taskussa tai ulkopuolisessa lokerossa.

Kiellon uhmaajat saatetaan heittää pois huvipuistoalueelta, eikä esimerkiksi kausikorttia hyvitetä porttikiellon sattuessa kohdalle. Huvipuiston mukaan älylaitteiden käyttö laitteissa on kielletty turvallisuussyistä. Puhelin voi esimerkiksi tippua kädestä vuoristoradassa ja aiheuttaa ruumiillista vahinkoa.

@stuffnshi Not even a warning #wonderland #land #rides #rollercoaster #banned #fypシ ♬ original sound – real