Nicki Minaj ja Snoop Dogg toteutetaan Call of Duty -pelihahmoina

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Call of Duty -sotapeliä on pian mahdollista pelata kolmena suosikkiräppärinä. Peliyhtiö Activision juhlistaa hip hopin 50-vuotissyntymäpäivää tuomalla Nicki Minajin, Snoop Doggin ja 21 Savagen Modern Warfare II ja Warzone 2.0 -peleihin.

Hiphop-tähdet ilmestyvät Call of Dutyn pelinmoodeihin 2. elokuuta ilmestyvän kausi 5 -päivityksen myötä. Nicki Minaj tulee olemaan pelisarjan ensimmäinen todelliseen henkilöön perustuva naispuolinen operaattorihahmo. Call of Dutyn viides kausi tuo mukanaan myös uusia karttoja, pelimuotoja, kulkuvälineitä ja aseita.

Activision on jo paljastanut sosiaalisessa mediassa, miltä Snoop Doggin ja Nicki Minajin Call of Duty -versiot näyttävät. 21 Savagen bittiversion yhtiö jätti kuitenkin vielä toistaiseksi yllätykseksi. Call of Dyty: Warzone 2.0 ja Modern Warfare II ovat saatavilla nykyisten sukupolvien Xbox ja Playstation -konsoleille sekä PC:lle.