Depeche Moden Suomen keikka peruttu myrskyn vuoksi: ”Merkittävä riski”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elektronisen musiikin suurnimiin kuuluvan Depeche Moden oli tarkoitus esiintyä Helsingin Kaisaniemen puistossa tiistaina 8. elokuuta. Konsertti kuitenkin peruttiin vain päivää ennen. Tapahtumajärjestäjä Live Nationin mukaan peruuntuminen johtuu sääennusteesta.

– Perusteellisen arvioinnin sekä Tukesin ja pelastusviranomaisten kanssa käydyn keskustelun jälkeen on todettu, että maanantain ja tiistain väliselle yölle sekä tiistaille ennustetut sääolosuhteet aiheuttavat merkittävän riskin, joka voisi vaarantaa työntekijöidemme, yleisön ja tuotantomme turvallisuuden, Live Nation tiedottaa.

Tiedotteen mukaan tapahtumapäivälle ennustetut voimakkaat paikalliset puskat sekä sade- ja ukkoskuurot aiheuttavat vaaroja, jotka tekevät tapahtuman turvallisesta rakentamisesta ja järjestämisestä mahdotonta. Ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan (Ticketmaster) 7. lokakuuta 2023 mennessä. Korvaavaa konserttia ei järjestetä.

– Faneillemme Helsingissä: Ennustettujen rajuilmojen ja ukkosen sekä kovien tuulien vuoksi joudumme perumaan huomisen esiintymisemme Kaisanimessä. Faniemme, työryhmämme ja kaikkien alueella työskentelevien turvallisuus on meille ykkösprioriteetti, yhtye tiedotti.