Älä kokeile kotona – kamppailulajien taituri murskasi satoja saksanpähkinöitä otsallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kamppailulajien taiturit voivat käyttää aseenaan muitakin vartalon osia kuin vain käsiä ja jalkoja. Intialainen Naveen Kumar esitteli taannoin hämmästyttäviä taitojaan murskaamalla saksanpähkinöitä otsallaan.

Kumar rikkoi yhteensä 273 raakaa saksanpähkinää minuutissa lyömällä niitä otsallaan. Pähkinöiden lisäksi hän päätyi murskaamaan maailmanennätyksen. Ennen Kumaria ennätys kuului Muhammad Rashidille, joka rikkoi vuonna 2017 otsallaan 254 saksanpähkinää minuutissa

Kumar rikkoi pähkinäennätyksen viimeksi vuonna 2017, jolloin hän kaappasi tittelin niin ikään Rashidilta. Kaksikko kamppaili ennätystittelistä vuonna 2017 Italian televisiossa, jolloin voitto päätyi jälleen Rashidin nimiin. Aika näyttää, tuleeko Rashid jälleen kaappaamaan ennätyksen itselleen lähivuosina.