Porispere teki yleisöennätyksen: ”Joskus kaikki palaset loksahtelevat paikoilleen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 2011 lähtien järjestetty Porispere-festivaali veti tänä vuonna hyvin yleisöä. Porissa järjestetty tapahtuma rikkoi tänä vuonna jopa historiansa kävijäennätyksen. Porispere veti Porin Kirjuriluodolle perjantaina 7 500 kävijää ja loppuunmyytynä lauantaina 8 000 kävijää.

Mikäli mukaan lasketaan saman organisaation keskiviikkona järjestämän Kirvatsin Jytä -tapahtuman 4 000 kävijää ja sunnuntain loppuunmyydyn Minisperen 5 500 kävijää, vieraili Kirjuriluodossa yhteensä 25 000 ihmistä.

Porisperessä esiintyivät tänä vuonna muun muassa Within Temptation, Airbourne, Gettomasa, Anna Puu, J. Karjalainen, The Rasmus ja Stratovarius. Koko perheen Minispere-tapahtumassa lavalle nousi muun muassa Käärijä. Seuraava Porispere järjestetään 2.-3. elokuuta 2024.

– Joskus kaikki palaset loksahtelevat paikoilleen, ja tänä vuonna voidaan todeta, että nyt kävi näin. Hommat toimi ja toimitti jokaisella sektorilla. Viikko lähti hyvässä etukenossa liikenteeseen ja kesti finaaliin asti, hehkutti promoottori Harri Vilkuna tiedotteessa.