Carmen Electra makoilee sohvalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun ikoninen miesten päiväuni Carmen Electra työskentelee nykyään mallina ja näyttelijänä. Hän esitti hengenpelastaja Lani McKenzienä Baywatch-hittisarjassa, jota esitettiin vuosina 1989–2000. Taannoin hän paljasti haaveilevansa sarjan kuvausten jatkumisesta.

Nyt Carmen makoilee sohvalla näyttävästi alusvaatteisillaan, joissa loistavat violetti ja musta väri. Päivityksen mukaan Electra pitää erityisesti intiimeistä puuhasteluista kumppaninsa kanssa. Siinä hän ei toki ole ainoa laatuaan.

Carmen Electra sanoo, että näytteleminen Baywatchin uusissa jaksoissa olisi todella hauskaa. Hän on sanonut, että olisi valmis ottamaan roolinsa takaisin empimättä vielä 51-vuotiaana. Electra muistelee lämmöllä myös näyttelijäkollegoidensa kanssa vietettyä aikaa, jolloin hän pyöri ympäri Los Angelesia David Hasselhoffin ja Pamela Andersonin kanssa.

Carmen Electran oikea nimi on Tara Leigh Patrick. Hänen uransa lähti nousukiitoon naisen tavattuaan supertähti Princen 1990-luvun alussa. Musiikillinen ura ei onnistunut, mutta hän teki läpimurron Baywatch-sarjan avulla.