Charlize Theron nautti Taylor Swiftin konsertista: ”Paras syntymäpäivä ikinä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. Näyttelijäkaunotar täytti juuri 48 vuotta ja päätti viedä sen kunniaksi lapsensa katsomaan Taylor Swiftin konserttia.

Charlize Theron vei hänen tyttärensä, seitsemänvuotiaan Augustin ja 11-vuotiaan Jacksonin, katsomaan Taylor Swiftin konserttia Theronin syntymäpäivänä. Theron julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän nauttii lastensa kanssa Swiftin konsertista.

Videolla Charlize Theron tanssii lastensa kanssa Shake It Off -kappaleen tahdissa hauskaa koreografiaa, jossa he heiluttelevat samaan tahtiin olkapäitään. ”Kiitos parhaasta syntymäpäivästä ikinä Taylor Swift! Meillä oli niin hauskaa”, Theron kirjoitti videonsa kuvatekstissä.