Kultainennoutaja yllätti varkaan – seuraukset tallentuivat videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut koirat ovat aivan liian ystävällisiä puolustaakseen kotiaan ei-toivotuilta vierailta. Tämä tuli selväksi Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvalle perheelle, jonka kultainennoutaja halusi varkaasta vain ystävän.

Valvontakameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka kodin autotalliin iskenyt mies on varastamassa 1 300 dollarin arvoisen polkupyörää. Perheen koira rientää paikalle. Se ei suinkaan ole aikeissa purra varasta tai edes haukkua, vaan kerjätä häneltä rapsutuksia.

Video saa koomisia piirteitä pyörävarkaan pysähtyessä rapsuttamaan ja halaamaan häntää iloisesti heiluttavaa kultaistanoutajaa. San Diegon poliisilaitos julkaisi videon sosiaalisssa mediassa siinä toivossa, että koiria rakastava varas tai ainakin varastettu pyörä onnistuttaisiin paikantamaan.