Mikä Barbie-kaunotar! Paris Hilton kuvattiin suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu seurapiirijulkkis, DJ, Simple Life -realitysarjan tähti ja yrittäjä Paris Hilton on nykyisin myös äiti. Hän sai miehensä Carter Reumin kanssa ensimmäisen yhteisen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Viime vuosina Paris esiintyi usein julkisuudessa vähäpukeisena.

Tällä kertaa Hilton on suunnannut lomailemaan Eurooppaan, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään suihkuttelemassa huvijahdin kannella. Yllään hänellä oli vaaleanpunaiset biksut, ja kuvatekstissä Paris totesi teeman olevan Barbie-elokuvasta.

Paris Hilton nauttii nykyisin vauva-arjesta Phoenix-poikansa kanssa. Carter Reum kertoi äskettäin, etteivät he nykyisin juuri poistu kotoaan. Sen sijaan perhe viettää laatuaikaa. Hilton ja Reum kertoivat, että he pitävät parisuhteestaan huolta jatkuvilla hellyydenosoituksilla ja nauttivat usein yhteisistä vaahtokylvyistä.