Auto törmäsi puluun – lintu selvisi 130 kilometriä säleikön takana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa hämmästellään tapausta, jossa pulu pelastettiin auton jäähdytinsäleikön takaa. Lintu oli selvinnyt onnettomuudesta ja jopa 130 kilometrin matkasta ajoneuvon sisällä.

Cotterellien perhe oli ajamassa Sussexista Hampshireen, kun he törmäsivät autollaan vahingossa puluun. Matkansa pysäyttänyt perhe luuli kyseessä olleen vain läheltä piti-tilanne, sillä lintua ei näkynyt onnettomuuspaikalla. Heidän tietämättään lintu oli päätynyt auton sisälle etusäleikön läpi.

Totuus selvisi Cotterelleille perillä, kun parkissa olleen auton ohi kävellyt henkilö kertoi heille pulaan joutuneesta linnusta. Perhe otti yhteyttä East Sussex Wildlife Rescue and Ambulance Service -eläinsuojelujärjestöön. Pulun pelastaneiden asiantuntijoiden yllätykseksi lintu oli selvinnyt onnettomuudesta lievin vammoin, ja sen odotetaan toipuvan hyvin paikallisella eläinlääkärillä.

– En ollut alkuun edes varma, kuinka pulu oli päätynyt säleikön läpi. Vasta lähempi tarkastelu osoitti säleikössä olleen rako, joka todennäköisesti syntyi pulun törmättyä siihen, eläinsuojan operatiivinen johtaja Trevor Weeks kuvaili.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.