Silmämeikki voi muuttaa koko ulkonäön – kuin kaksi eri ihmistä samoissa kasvoissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamisen avulla niin naiset kuin miehetkin pystyvät muuttamaan omaa ulkonäköään ja kasvonpiirteitään huomattavalla tavalla. Käyttämällä taitavaa contour-varjostustekniikkaa jopa kasvojen luusto voidaan saada näyttämään täysin erilaiselta kuin se oikeasti on.

TikTokissa levisi aiemmin trendi, jossa nähtiin miten taitavat meikkitaiteilijat meikkasivat kasvonsa niin, että he tekivät silmiin erilaiset silmämeikit. Tämän trendin tarkoituksena oli osoittaa miten paljon jo pelkkä silmämeikki onnistuu muuttamaan koko ilmettä.

Nyt videolla nähdään Shinion Academy -kanavan julkaisema Instagram-video, jossa naiselle on tehty kaksi erilaista silmämeikkiä. Toisessa silmässä on keskitytty siihen, että silmästä tehdään pienemmän ja pidemmän näköinen, ja luomelle on tehty taitavasti cut crease -tekniikalla silmämeikki.

Toisessa silmässä nähdään puolestaan savuinen ja tumma meikki, joka saa silmän näyttämään avonaisemmalta ja suuremmalta. Silmät ovat niin eri näköiset keskenään, että ne näyttävät siltä kuin ne eivät voisi olla saman ihmisen.

https://www.instagram.com/p/Cvg1zoRLzk2/