Bruce Willisin tytär alastomana somessa: ”Teki toisen ihmisen alusta saakka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpari Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis ilmoitti taannoin poikaystävänsä Derek Richard Thomasin kanssa odottavansa lasta. Sittemmin pariskunnan esikoinen on jo syntynyt ja nyt Rumer poseeraa nyt somessa yllättäen ilman vaatteita.

Alastonkuvan yhteydessä on tunteikas viesti, jossa Willis kertoo hänen vartalonsa tehneen toisen ihmisen alusta saakka. Vartalo näyttää ja tuntuu nyt erilaiselta, mutta se on pieni hinta siitä, että hän voi katsoa pientä tytärtään sekä tämän silmiä ja ihanaa hymyä.

– She is the love of my life. This body of mine that I spent so many years trying to shape and mold into what I thought was desirable or made me feel good in clothes, is a little softer and rounder and jiggly and different and that’s ok, more than ok it’s kind of amazing because I grew a person inside of it. This little being that I love with a fierceness and wonder that reaches new levels everyday, Rumer Willis kirjoittaa melko tyhjentävästi.

Rumer muistuttaa, että vartalo on yhä palautumassa ja olevansa kiitollinen kaikesta siitä mitä vartalo on saanut aikaan ja saa myös jatkossa. Tuore äiti toteaa olevansa kiitollinen jokaisesta käänteestä, vaikka hänen rintansa voisivat olla suuremmat ja ehkä hieman terhakammat. Rinnat ruokkivat nyt kuitenkin hänen pientä lastaan.

– They also make a fantastic pillow while we cosleep. My hips and tummy, now softer and rounder, cradle my daughter in safety, warmth, and love. The most profound beauty I’ve ever felt in myself emerges from remembering daily, to not reject these parts of me, but just embrace and give them such deep gratitude, Rumer kirjoittaa.