Stara Rumer Willis

Viihdeuutiset

Demi Moore ja tyttäret bikineissä – mikä ihmeen ikäero?

Pitkän linjan Hollywood-tähti Demi Moore on uransa aikana ollut naimisissa Bruce Willisin ja itseään 15 vuotta nuoremman Ashton Kutcherin kanssa. Näyttelijättärellä ja Bruce Willisilla on kolme yhteistä lasta, Rumer, Tallulah ja Scout -nimiset tyttäret.

Kuva, jonka tallulah (@buuski) julkaisi

Nyt 52-vuotias tähti on siirtynyt bikinikauteen yhteiskuvassa tyttäriensä kanssa. Aurinkoisessa otoksessa Demi Moore poseeraa uima-altaan äärellä 23-vuotiaan Scout Willisin ja 21-vuotiaan Tallullah Willisin kanssa. Tallullah jakoi otoksen Instagram-tilillään.

Demi Moore erosi Ashton Kutcherista vuonna 2013. Sen jälkeen hänet on yhdistetty muun muassa muusikko Sean Fridayhin ja näyttelijä Orlando Bloomiin. Tähti muistetaan parhaiten elokuvista, kuten Ghost – Näkymätön rakkaus, Kunnian miehiä ja Sotilas Jane.

Viihdeuutiset

Bruce Willisin tytär esitteli bikinipeppunsa Instagramissa

Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär, Rumer Willis, on yrittänyt viime vuosina luoda vanhempiensa tavoin uraa Hollywoodissa. Tänä vuonna hän on tullut amerikkalaisille televisiokatsojille tutuksi Dancing With The Stars, eli Tanssii tähtien kanssa -sarjan paikallisesta versiosta.

Love you @ericbuterbaugh ・・・ @ruelarue post DWTS figure #smoking and a little of #FreeSLW bottom

Kuva, jonka Rumer Willis (@ruelarue) julkaisi

Nyt 26-vuotias tähti nähdään esittelemässä bikinivartaloaan tuoreissa Instagram-kuvissa. Rumer Willis poseeraa jakamissaan otoksissa mustissa bikineissä, ja toteaa kuvatekstissään tanssimisen tekevän hyvää vartalolle.

Rumor Willis selvisi Dancing With The Stars -ohjelmassa ensimäiselle sijalle parinsa, Valentin Chmerkovskiyn kanssa. Toimintatähden tyttären on kerrottu haaveilevan myös urasta poptähtenä.

Viihdeuutiset

Nyt vilahti, Rumer! Kangas ei riittänyt peittämään alapäätä

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa näyttelijänä, ja hänet nähtiin esimerkiksi vuonna 2009 kymmenen jakson ajan 90210-nuortensarjassa.

Eilen Rumer kuvattiin ELLE 5th Annual Women In Music Concert Celebration -tapahtumassa Los Angelesin The Avalonissa. Neitokaisen asu herätti huomiota, sillä sen alaosa näytti kuin siihen ei olisi riittänyt tarpeeksi kangasta. Oli kyse uudesta trendistä tai ei, niin asu paljasti nolosti neitokaisen alushousut. Samassa tapahtumassa myös Stacy Keibler nähtiin hieman samaa tyyliä edustavassa asussa, kuten kuvista nähdään.

Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hän on poseerannut myös mallikuvissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Viihdeuutiset

Rumer Willis punaiselle matolle bikiniyläosissa

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Näyttelijänuraa tehnyt Rumer nähtiin esimerkiksi vuonna 2009 kymmenen jakson ajan 90210-nuortensarjassa.

Rumeria ei tunneta mallikaunottarena, mutta viime aikoina hänet on nähty jopa mallikuvissa. Nyt hän asteli Las Vegasissa sijaitsevan Cosmopolitan-hotellin uuden Marquee Dayclubin avajaisten punaiselle matolle näyttävästi bikiniyläosat yllään.

24-vuotias Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Viihdeuutiset

Rumer Willis yllätti illan kaunottarena

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Rumer on viime vuosina tehnyt uraa näyttelijänä, ja hänet nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Rumeria ei tunneta mallikaunottarena, mutta nyt hän on onnistunut kääntämään katseet ja varmasti yllättämään monet poseeratessaan todella upeana People’s Choice Awards -julkkisgaalan punaisella matolla. Rumerin upea vartalo pääsi oikeuksiinsa tyköistuvassa iltapuvussa.

24-vuotias Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.

Näyttelemisen ohella Rumerin haaveena kerrotaan olevan ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Viihdeuutiset

Rumer Willis haluaa laulajaksi – hirveästä lauluäänestä huolimatta

24-vuotias Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär parin avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Vahenmpiensa lailla Rumer on viime vuosina tehnyt uraa näyttelijänä. Neitokainen nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Näyttelemisen ohella Rumer Willisin haaveena kerrotaan olevan oma ura poptähtenä. Rumer onkin nähty viikoittain laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Yhdysvaltalaisen Star-lehden mukaan keikkapaikka on ottanut Rumerin esiintymään puhtaasti hänen julkkistatuksensa vuoksi. Näyttelijöiden tytär itse uskoo kuulostavansa laulajatähti Lana Del Reyltä, mutta klubin vieraiden kerrotaan pitävän Rumerin ääntä kauheana ja nauravan hänen selkänsä takana.

– Rumer on ketjupolttaja, ja hän uskoo tupakoimisen antavan hänen äänelleen Lana Del Reyn kaltaista raspia. Se kuitenkin saa hänet vaan yskimään lavalla, mikä pahentaa hänen esiintymistään, lehdessä kerrotaan.

Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.

Viihdeuutiset

Romer Willis kuherteli bikineissä

Entisen Hollywood-avioparin Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär, 24-vuotias Rumer Willis, on saanut viime vuosina jalansijaa näyttelijänä. Neitokainen nähtiin vuonna 2009 huippusuositussa 90210-nuortensarjassa kymmenen jakson ajan.

Nyt Rumer Willis nähdään tuoreimmissa paparazzikuvissa kuhertelemassa poikaystävänsä Jayson Blairin kanssa Miamissa. Rakastuneen oloinen pariskunta ei antanut valokuvaajien läsnäolon häiritä, sillä he nautiskelivat vedestä ja auringosta käsi kädessä. Rumer rentoutui rantapäivänään myös lukemalla Fifty Shades -erotiikkakirjaa.

Rumer Willis on esiintynyt jo lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Neitokaisella on kolme siskoa, Scout, Tallulah ja Mabel Ray.

Viihdeuutiset

Mitä Bruce Willis puuhasi baarissa?

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Julkkistähtien lapsista Rumer ja Scout ovat tehnyt myös julkista uraa, ja Rumer on nähty myös 90210-televisiosarjan tähtenä.

Nyt Rumer on kuvattu Hollywoodissa, jossa hän oli poistumassa Sayers Club -yökerhosta. Meno oli ilmeisesti ollut varsin vauhdikasta, sillä neitokaisella oli poskessaan huulipunaa ilmeisesti tyttösuudelman jäljiltä.

23-vuotias Rumer Willis on amerikkalainen näyttelijätär, joka on esiintynyt jo useissa elokuvissa. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.