Luottomies-hittisarjasta tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Luottomies-komediasarjan pohjalta tehdään elokuva. Luottomies-elokuva: All in saa ensi-iltansa helmikuussa 2024. Sen päärooleissa nähdään Antti Luusuaniemi, Kari Ketonen, Maria Ylipää ja Taneli Mäkelä. Elokuvassa Tommi Mäkinen-Renwallin appiukko ja vastentahtoinen työnantaja Johan Renwall etsii yrityksensä johtoon seuraajaa.

Ylennystä toivova Tommi ja hänen vaimonsa Harrie ovat puolestaan vaihtamassa kotia. Ongelmat alkavat Tommin joutuessa pyramidihuijauksen pauloihin. Juha ”Juhis” Mannerta näyttelevä Kari Ketonen toimii myös elokuvan ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen mukaansa elokuvasovituksen ensimmäinen käsikirjoitusversio syntyi jo kolme vuotta sitten.

– Elokuva on Luottomies-sarjan hengen mukaisesti täynnä turboahdettua toimintaa ja yllättäviä käänteitä, jotka ajavat elokuvan henkilöitä yhä hankalampiin ongelmatilanteisiin. Luottomies-brändi on nyt kasvatettu täyspitkän laajakangaselokuvan mittoihin. Uskon, että elokuvasta nauttivat niin sarjan pitkäaikaiset fanit kuin myös katsojat, joille Luottomies-maailma on uusi tuttavuus, Ketonen kertoo tiedotteessa.