Sometähti Auri Kananen auttoi vanhusta – ei ollut käynyt suihkussa yli kolmeen vuoteen

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelta kotoisin olevalla Auri Kanasella on somekanavillaan miljoonia seuraajaa ympäri maailman. Ilmaiseksi todella sotkuisia ja likaisia koteja siivoava Kananen tietää, että paikkojen puhtaana pitämiseen voi rakastua. Taannoin Kananen kertoi suunnittelevansa Yhdysvaltoihin muuttamista.

Auri pitää TikTokissa suosittua Aurikatariina-nimistä kanavaa, jota seuraakin jo yli kymmenen miljoonaa ihmistä. Omalla YouTube-kanavallaan nainen esittelee pidemmillä videoilla omia siivousurakoitaan lähes kolmelle miljoonalle seuraajalle. Tällä kertaa nainen auttoi yksin asuvaa 80-vuotiasta vanhusta.

Auri Kanasen mukaan vanhuksen koti oli yksi shokeeraavimmista näyistä hänen urallaan. Kylpyhuoneen täyttivät valtavat käytetyistä vaipoista ja inkontinenssisuojista muodostuneet vuoret. Koko koti oli lian ja roskien peitossa ja näky oli sellainen, että sotkun keskelle oli vaikeaa ajatella ketään asumaan.

Sotkun esittelemisen jälkeen Auri Kananen esittelee huone ja nurkka kerrallaan miten hän saa siistittyä 80-vuotiaan Dorothy-nimisen vanhuksen asunnon jälleen sellaiseen kuntoon, että siellä kelpaa olla ja hengittää.