Nainen kärysi rattijuopumuksesta kahdesti saman päivän aikana Sulkavalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi epäilee samaa henkilöä kahdesta törkeästä rattijuopumuksesta. Hän kärysi ratista kaksi kertaa saman päivän aikana samalla kirkonkylällä Etelä-Savossa. Tapauksista kertoi Itä-Suomen poliisi tiedotteessaan.

Poliisipartio pysäytti ensin henkilöauton Sulkavalla maanantai-iltapäivälä 14. elokuuta. Autoa kuljettanut paikallinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Poliisin mukaan hänet käytettiin verikokeissa, määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja päästettiin vapaaksi.

Vain reilu tunti myöhemmin samainen nainen ajoi Sulkavalla samalla autolla poliisipartiota vastaan. Häntä epäillään jälkimmäisessä tapauksessa törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Nainen päätyi verikokeiden kautta Mikkelin poliisivankilaan jatkamisvaaran perusteella.