Vogue toi muodin supernaiset yhteen – mukana myös Cindy Crawford ja Naomi Campbell

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä mallin työt aloitetaan jo teini-iässä ja mallin ura myös hiljalleen hiipuu ja loppuu paljon aiemmin kuin ura lähes millä tahansa muulla alalla. Huippumallit Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington ja Linda Evangelista ovat kuitenkin poikkeuksia tähän sääntöön.

Vogue päätti tuoda nämä neljä supermallia yhteen syyskuun Voguen numerossa. Iältään 53-58 -vuotiaat naiset pääsivät poseeraamaan yhdessä muotilehden kansikuvassa ja heitä kuvattiin myös lehden sisäsivuille. Vogue teki kuvauksista myös videon omalle YouTube-kanavalleen.

Voguen idea kuvauksissa on näyttää naisista otettuja vanhoja kuvia ja tuoda samat ideat tähän päivään esitellen samalla lukijoille sitä mitä supermalleille nykyään kuuluu. Naiset muistelivat myös sitä millaista työskentely muotimaailmassa aiemmin oli ja miten paljon ala on muuttunut vuosien varrella.